Zážitková plavba loďou po Cinque Terre

Autentický zážitok na mori

Preskúmajte očarujúcu krásu Cinque Terre. Toto nie je len plavba súkromnou loďou, ale jedinečná cesta objavovania jednej z najkrajších a najnavštevovanejších oblastí Ligúrie Cinque Terre. Doprajte si pohľad na krásu pastelových dediniek a vychutnajte si nezabudnuteľný zážitok.  Užite si výhľady na farebnú krajinu, kde krištáľovo čisté vody objímajú starobylé farebné dedinky Cinque Terre, priliehajúce k skalám a zelené kopce siahajúce až k obzoru.

Profesionálne služby

Personál nie je len posádka, ale skupina nadšencov prírody a dobrodružstva, ktorí sú pripravení privítať vás na palube s nákazlivým úsmevom a dobrou náladou. Sú to vášniví rozprávači histórie piatich malebných dedín od Riomaggiore po Monterosso. Kapitáni nie sú len sprievodcovia, rozprávajú fascinujúce príbehy o histórii, námorných legendách a jedinečných tradíciách. Podelia sa s vami o kúzlo Cinque Terre a premenia každý okamih na nezmazateľnú spomienku. Súkromná loď s maximálnou kapacitou 10-12 osôb poskytuje dostatočný komfort a bezpečnosť, takže klobúk na hlavu, slnečné okuliare na oči, pohár prosecca do ruky a vyrážame.

Môžete si vybrať typ plavby na mori

Všetky plavby sú v malých skupinkách a oboplávate všetky dedinky od Riomaggiore až po Monterosso, v teplých mesiacoch aj s plánovanou zastávkou na okúpanie sa. Okrem zaujímavého výkladu od kapitána sa na palube podávajú aj alkoholické, nealkoholické nápoje a malý snack, môžete si dokonca doniesť aj svoje nápoje. Jedinečnú atmosféru dotvára morský vánok vo vlasoch a hudba, ktorá hrá počas plavby. Keďže Cinque Terre navštevujú turisti z celého sveta, je to výborná voľba, ako si užiť toto miesto bez ruchu, preplnených ulíc a tepla. Na výber máte z rannej, poobedňajšej, podvečernej tour alebo si môžete na palube užiť západ slnka. Pre romantikov je toto miesto výnimočné na žiadosť o ruku alebo ak sa lúčite so slobodou, táto party na mori bude nezabudnuteľná.

Cena: od € 85,00/ osoba

Dĺžka trvania: približne 2,5 hodiny

Počet osôb: maximálne 10-12 osôb

 

Pre viac informácii mi neváhajte napísať na email: info@elite-travel.sk

 

 

 

 

 

Páčil sa ti článok ? Tak ho zdieľaj s kamarátmi.

Autor článku

Ciao amici, moje meno je Andrea Sokolíková a som majiteľkou cestovnej agentúry Elite travel, ktorá vznikla v roku 2019 a oficiálne začala prvú sezónu v roku 2022. V minulom živote som bola určite taliankou, inak si túto posadnutosť neviem vysvetliť. Som milovníčkou gastronomických zážitkov, prekrásnej prírody a zvučného talianskeho jazyka. V mojej ponuke nájdete iba dva talianské regióny Toskánsko a Ligúriu, Toskánsko som prvý krát spoznala vďaka filmu Pod toskánskym slnkom a vďaka mojim rodičom som sa zamilovala aj do Ligúrie. Vidiecke usadlosti, súkromné vily a štýlové ubytovanie pre vás vyberám osobne, spoznávam okolie a zbieram tipy od domácich. Pobyty sú tvorené na mieru nielen pre dvojice a zamilované páry, ale aj pre rodiny s deťmi, pre skupiny priateľov alebo pre vaše firemné akcie. A tak budem rada, keď sa aj vy so mnou zbláznite do života na taliansky spôsob!

Najnovšie blogy

Odporúčané ubytovanie

Podobné články