Zážitkové pobyty na mieru

Dátum:
jar/ jeseň
Počet dní:
3-5 nocí
Cena:
vypracovaná na požiadanie
Maximálny počet ôsôb:
14
Počet voľných miest:
14

Popis pobytu

Skupinové pobyty na mieru sú vhodné pre malé skupinky. Či už ste partia priateľov, ktorá chce zažiť niečo nové a výnimočné v prekrásnom prostredí alebo ste partia kamošiek, ktoré sa chcú naprieč talianskou krajinou vybrať na rozlúčku so slobodou. Sú skvelý spôsob, ako zorganizovať pre váš firemný teambuilding nezabudnuteľné zážitky v malebnom Toskánsku a prekrásnej Ligúrii a upevniť vzťahy medzi kolegami vďaka jedinečným gastronomickým a kultúrnym aktivitám. Môžete si vybrať jarný termín od marca do mája alebo jesenný termín od septembra do novembra na 3-5 nocí na základe, ktorého vám vypracujem ponuku na ubytovanie podľa požiadaviek a pripravím vám zážitkový program na mieru.

Program

Výber ubytovania v Toskánsku s programom

1.Toskánsky vidiek

Ubytovať sa v kamennej usadlosti alebo v štýlovej vilke na toskánskom vidieku sú tou najlepšou voľbou, ako spoznať krajinu a typický život domácich. Typické toskánské domčeky nájdete vo vidieckych okrajových lokalitách a tu zažijete maximálny relax mimo komerčných miest, ktoré sú preplnené turistami. Vybrať si môžete z rôznych typov ubytovania, od izieb pre 2 osoby, apartmánov s kuchyňou až po súkromné vily pre skupiny. Spoznajte vnútrozemie Toskánska oblasti Chianti a Val D´Orcia a zažite jedinečnú dovolenku v tomto zelenom regióne medzi olivovníkmi a vinohradmi.

2. Gastro zážitky

Pobyt v Toskánsku vás navždy zmení. Zažijete netypický život bez zhonu, ale spojený s prírodou, históriou, emóciami, vôňami a chuťami čarovného vidieckeho regiónu v podobe miestnych tradícii. Degustácie lokálnych produktov, kurzy varenia, zber hľuzoviek alebo ochutnávka olivového oleja. Objavte krajinu chutí, tradícií a kulinárskych pokladov. Obohaťte svoju gastronomickú kultúru a zistite viac o výrobe vína, preskúmajte starobylé pivnice a naučte sa pripravovať čerstvé cestoviny, sezónnu zeleninu a typické toskánské dezerty…ste pripravení na autentickú dovolenku? Poďme si predstaviť najlepšie gastronomické toskánské zážitky.

Škola varenia

Zber hľuzoviek

Ochutnávka vína

3. Kultúrne a športové zážitky

Toskánsko ponúka nekonečné množstvo kultúrnych zážitkov pre každého, kto miluje históriu a umenie. Každé mesto, dedinka má jedinečné nezabudnuteľné kúzlo a návšteva tohto regiónu je skutočne zážitkom. Pre skupinky odporúčam najväčšie a najslávnejšie mestá spoznať s miestnou sprievodkyňou, ktorá je špičkou v tejto oblasti, a ktorá vám prispôsobí prehliadku na mieru a dozviete sa mnohé zaujímavosti.

Toskánsko ponúka aj bohaté športové, dobrodružné aktivity a relax na pláži. Je známe svojou malebnou krajinou, kopcovitým terénom, takže je ideálne pre zdatných cyklistov. Môžete si užiť krajinu aj z konského sedla, mnohé farmy ponúkajú výlety na koni po vidieckych cestičkách. Pre milovníkov golfu je tu široká ponuka golfových ihrísk v okolí Florencie a Sieny a pre milovníkov vody, relaxu je tu na výber množstvo pláží na kúpanie.

Výber ubytovania s programom v Ligúrii

4. Prímorská Ligúria

V Ligúrii som pre vás vybrala ubytovanie v mestečku Levanto, do ktorého som sa zamilovala na prvý pohľad. Má výbornú strategickú polohu pre vaše výlety po celom pobreží, veľmi čarovné prostredie, promenádu na prechádzky, historické námestie a výbornú kuchyňu. V ponuke nájdete autentické usadlosti alebo malé rodinné hotelíky s typickou talianskou atmosférou tejto oblasti. Väčšina z nich disponuje iba menším počtom izieb a preto odporúčam rezervovať vašu dovolenku aj niekoľko mesiacov vopred, nie nadarmo je Ligúria veľmi obľúbená aj u samotných talianov a zatiaľ tu nestretnete veľa slovensky hovoriacich ľudí. Sezóna začína začiatkom apríla a končí koncom októbra.

Je zahrnuté v cene

  • ubytovanie podľa výberu s raňajkami alebo self catering
  • organizácia programu na mieru
  • cestovná brožúrka

Nie je zahrnuté v cene

  • zážitky podľa výberu
  • strava
  • doprava
  • poistenie

Platobné a storno podmienky

  • podľa podmienok vybraného ubytovania

Ostatné informácie

  • cenová ponuka na vyžiadanie
  • pre viac informácii ma kontaktuje emailom: info@elite-travel.sk
Ciao amici, moje meno je Andrea Sokolíková a som majiteľkou cestovnej agentúry Elite travel, ktorá vznikla v roku 2019 a oficiálne začala prvú sezónu v roku 2022. V minulom živote som bola určite taliankou, inak si túto posadnutosť neviem vysvetliť. Som milovníčkou gastronomických zážitkov, prekrásnej prírody a zvučného talianskeho jazyka. V mojej ponuke nájdete iba dva talianské regióny Toskánsko a Ligúriu, Toskánsko som prvý krát spoznala vďaka filmu Pod toskánskym slnkom a vďaka mojim rodičom som sa zamilovala aj do Ligúrie. Vidiecke usadlosti, súkromné vily a štýlové ubytovanie pre vás vyberám osobne, spoznávam okolie a zbieram tipy od domácich. Pobyty sú tvorené na mieru nielen pre dvojice a zamilované páry, ale aj pre rodiny s deťmi, pre skupiny priateľov alebo pre vaše firemné akcie. A tak budem rada, keď sa aj vy so mnou zbláznite do života na taliansky spôsob!

Rezervácia pobytu

Zážitkové pobyty na mieru